Om Tavasta

Én samlet platform til dine ledelsessystemer


Effektiv styring af jeres ledelsessystemer

Tavasta er en IT-platform til styring af ledelsessystemer, som kan anvendes på både PC, iPads og mobiltelefoner.

Tavasta er baseret på en cloud-løsning, så I altid har adgang til systemet og kan være sikre på, at jeres data er forsvarligt sikret.

Tavasta er brugervenligt og intuitivt opbygget efter
strukturerne i de enkelte ISO-standarder. Det gør platformen let at anvende for alle medarbejdere i jeres organisation og hjælper jer til at styre kravene i de standarder, som I ønsker at efterleve og eventuelt opnå en certificering på.

Tavasta hjælper jer med at styre jeres procedurer og processer, så I kan håndtere alle interne og eksterne krav på en rationel og smidig måde

Få adgang til tekster, vejledninger og et væld af funktionaliteter

Tavasta indeholder tekster, vejledninger og skabeloner, som I let kan tilpasse og udvikle, så ledelsessystemet passer til lige præcis jeres virksomhed.

Derudover er der indbygget forskellige funktionaliteter til eksempelvis handlingsplaner, styring af audits, afvigelseshåndtering og forbedringsforslag, opgavestyring, m.m.

Tavastas mange funktionaliteter gør det nemt og overskueligt at integrere jeres ledelsessystemer i det daglige arbejde, så I kan arbejde systematisk og gennemsigtigt med forbedringer af virksomhedens præstationer.

Kom godt i gang

Hvis I skal certificeres iht. en ISO-standard, kan Tavasta hjælpe jer med at implementere og vedligeholde et ledelsessystem, som overholder alle krav. Det er muligt at indarbejde kravspecifikationer, branchestandarder, mv. i Tavasta, så I samler alle jeres krav og certificeringer ét sted.

Som kunde betaler I et månedligt abonnement for adgang, opdateringer og hosting i vores cloudløsning. Priserne er baseret på virksomhedens størrelse og antal brugerlicenser. Med i abonnementet er tekster, vejledninger og skabeloner til både 9001, 14001 og 45001 samt adgang til en lang række funktionaliteter, som understøtter et effektivt ledelsessystem.

Tavasta vil løbende blive udviklet, så platformen kan håndtere yderligere standarder, og får med tiden endnu flere funktionaliteter.  Vi modtager gerne ønsker og forbedringsforslag til platformen, så Tavasta passer til lige netop din virksomhed.

Kontakt vores salgsafdeling

+45 88 44 00 26

Kontakt vores salgsafdeling

info@tavasta.com

Bliv forhandler

Hvis du er virksomhedsrådgiver, ledelseskonsulent, en brancheforening, arbejdsgiverorganisation eller lignende, har du mulighed for at blive forhandler af Tavasta.