Produkter

Dokumentation og styring af ledelsessystemer


Tavasta er en platform til implementering, styring og dokumentation af ledelsessystemer. Tavasta kan bruges til dokument- og opgavestyring uanset, hvilke krav og standarder din virksomheder er underlagt.

Tavasta giver dig tekster og vejledninger til både ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001 og indeholder en række skabeloner til for eksempel risikovurderinger og interessentanalyser. I Tavasta er det nemt at styre dine afvigelser, opgaver og forbedringsforslag, så du har den nødvendige dokumentation til dine audits.

ISO 9001:2015
Kvalitetsledelses­system
Vis produktbeskrivelse Luk produktbeskrivelse
ISO 9001:2015 er en international standard for kvalitetsledelse. Det overordnede mål med standarden er, at virksomheden etablerer processer, som sikrer, at virksomheden kan levere sine produkter og ydelser i overensstemmelse med gældende krav og til kundernes tilfredshed.
ISO 14001:2015
Miljøledelses­system
Vis produktbeskrivelse Luk produktbeskrivelse
ISO 14001:2015 er en international standard for miljøledelse. Det overordnede mål med standarden er, at virksomheden identificerer sine væsentlige miljøforhold og -påvirkninger og etablerer processer, som sikrer, at virksomheden lever op til sit miljøansvar og sine bindende forpligtelser.
ISO 45001:2018
Arbejdsmiljøledelses­system
Vis produktbeskrivelse Luk produktbeskrivelse
ISO 45001:2018 er en international standard for arbejdsmiljøledelse. Det overordnede mål med standarden er, at virksomheden identificerer sine arbejdsmiljømæssige farer og risici og etablerer processer, som sikrer, at virksomheden har et sikkert og sundt arbejdsmiljø og inddrager medarbejderne i det arbejdsmiljørelaterede arbejde.
Kommer snart
ISO 39001:2012
Trafiksikkerheds­ledelsessystem
Vis produktbeskrivelse Luk produktbeskrivelse
Informationssikkerheds­ledelsessystem - Informationssikkerheds­ledelsessystem
Kommer snart
ISO 27001:2022
Informationssikkerheds­ledelsessystem
Vis produktbeskrivelse Luk produktbeskrivelse

Få adgang til tekster, vejledninger og et væld af funktionaliteter

Læs mere om Tavastas indbyggede skriveværktøj og de mange moduler, skabeloner og funktionaliteter, som gør det nemt for jer at implementere og styre jeres ledelsessystem.

Se alle features

Altid lige ved hånden

Bliv forhandler

Hvis du er virksomhedsrådgiver, ledelseskonsulent, en brancheforening, arbejdsgiverorganisation eller lignende, har du mulighed for at blive forhandler af Tavasta.